Långritter och Turer

Vi arrangerar skräddarsydda entimmarsturer för små grupper samt helgritter med övernattning.

Vi har paus då nya hästar behöver tränas.
Planen är att erbjuda turer igen från och med Januari 2023.
Vi kan ta emot slutna sällskap om 3-4 ryttare på våra turer som varar ca en timme. Ni är varmt välkomna att höra av er efter årsskiftet!

På våra kortare turer kan både du som är van ryttare och du som är nybörjare få ett upplägg som passar just dig. Barn från 8 år är välkomna och hästarna är mycket trygga och barnvana. På våra helgritter krävs en del ridvana och du kan välja mellan att hyra häst av oss eller ta med egen.


Turupplägg

Ni behöver vara 2-4 ryttare för att boka en tur. Vi har turer året om med uppehåll 1-2 månader/vinter så hästarna får paus. Det är bra att komma 10-15 minuter före utsatt tid så gör vi i ordning hästarna innan vi sticker ut och rider i ca en timme. Självklart anpassar vi turen efter er deltagares vana och önskemål. Väl hemma igen hjälps vi åt att ta av utrustningen och hästarna släpps ut i hagen. Turen passar både nybörjare och vana.

Minimum 2 ryttare och max 4 ryttare. Pris: 700/person


Helgritt med övernattning

En helg för dig med eller utan egen häst där vi rider ca 1,5-2,5 mil per dag och övernattar på Talldungen gårdshotell. Vi annonserar datum så snart något är bestämt men föredrar slutna sällskap. Max 8 ryttare. Är ni minst 5-6 kan ni gå ihop och föreslå en helg som passar er!

Pris för helgritt inkl. kost och logi är 4550/ryttare för dig med egen häst 4950/ryttare för dig som hyr hos oss.

Läs mer om våra långritter här.