In- och tillridning

Jag, Thilde tar emot träningshästar året runt här på gården. Jag jobbar framförallt med att hästarna ska vara positiva, samarbetsvilliga och trygga med sin ryttare. Oavsett ålder tycker jag det är de viktigaste grundstenarna i hästens utbildning. Självklart har jag många referenser som ni gärna får kontakta.

Jag hjälper er gärna med att grundrida er unghäst eller träna takten i tölten på den vuxna hästen. Ibland kan man behöva hjälp med att träna hästen att stå still vid uppsittning, lastas snällt eller helt enkelt vänja den vid bilar. Oavsett problem är ni välkomna att höra av er. Tips! Boka i tid. Vi har mycket begränsat antal träningshästar och föredrar lång framförhållning.


inridningTräningsperioden

Hästen kan stanna några dagar eller några månader helt enligt era önskemål. Om uppsatta mål har uppnåtts tidigare än väntat är det bara som hästägare att ta ställning till om hästen ska fortsätta tränas eller hämtas.

För att häst och ryttare skall kunna jobba vidare från den grund jag lagt avslutar jag oftast varje träningsperiod med ett antal ridlektioner. Som hästägare väljer du själv hur många ridlektioner du önskar. Vi tar 200/privatlektion i samband med tillridning.

PRISEXEMPEL IN- OCH TILLRIDNING
Inkl. all skötsel , foder och strö
1300 SEK per vecka.
4800 SEK en månads träning inkl. allt.