Långritter

Vi vill ge er en upplevelse som ger mersmak. En helg fylld av god mat, härliga hästar, fantastisk natur och trevligt sällskap. Boendet sker på Talldungen Gårdshotell i Brösarp. Kom med egen häst eller låna en av våra välutbildade och trygga tölthästar. Datum för våra ritter hittar ni längst ner på denna sida.

Den här helgen är för er med ridvana men tack vare våra pålitliga och töltsäkra hästar kan även du som är lite ringrostig följa med utan problem. Ta med dig vännerna, barnen eller maken/makan och njut av Österlen på ett nytt sätt. För dig med egen häst är det här en möjlighet att göra något kul tillsammans helt utan prestationskrav. Självklart hjälper vi gärna till med lite undervisning längs vägen om så önskas.


Vi rider mellan 2-2,5 mil respektive dag och turen går genom ett varierat landskap som bjuder på allt från mjuka gräsvägar genom magiska bokskogar till galopper längs med milslånga sandstränder. Vi tar pauser längs vägen där vi fikar, låter hästarna vila och kanske passar på att ta ett dopp.

Väl framme på Talldungen gårdshotell får hästarna gå ut i hagen och ni kan välja något svalt att dricka. Ni ges tid att fräscha upp er och så avslutas kvällen med en middag i deras prisbelönta restaurang. Middag och dryck  för alla deltagare ingår och ni kan välja mellan dryckespaket med eller utan alkohol. För att se exempel på deras meny och se lista på drycker de erbjuder så kan ni läsa mer HÄR.

Efter en lång dag ute och med Talldungens mat i magen känns det säkert extra skönt att sedan  krypa ner i nymanglade lakan och vila er tills nästa dag. Då dukas matsalen upp med en frukostbuffé med bland annat nybakt surdegsbröd och hemkokta marmelader. Ni får sedan möjlighet att själva förbereda lunchmackor från frukostbuffén att ha med på söndagens ritt och när alla är redo beger vi oss ut på nästa dagsetapp till häst.


Vi anordnar ett par ritter under våren och ett par under hösten. Redan innan datum finns ute kan ni anmäla intresse och blir då först med att kontaktas så snart datumen blivit spikade.

En helg för dig med ridvana och du är välkommen med egen häst alt. låna en av våra töltsäkra hästar.

 

Pris för helgritt inkl. kost och logi är
4550 för dig med egen häst
4950 SEK för dig som hyr hos oss.

Möjlighet finns att i mån av plats boka övernattning från fredagen till lördagen på Talldungen gårdshotell för de som vill slippa körning på lördag morgon. Där finns även plats för era hästar om ni tar med egna. Kostnaden för övernattning fredag till lördag tillkommer på ovan angivna priser och ni kontaktar själva Talldungen och gör er bokning.