Stedji frá Laugarvöllum

Flott valack född 2016 med taktsäkra gångarter med mycket flott aktion. Inte så stor men upplevs inte liten under ryttare. Ungefär 136cm i mankhöjd. Framåt och arbetsvillig och går fram överallt utan problem. Snäll i all hantering och mycket lätt att lasta och ha med sig till nya platser. En positiv och kul häst som kan gå långt på tävlingsbanorna. Importerad men inte visat några tecken på eksem eller annan känslighet.

Pris: 110 000 inkl. moms

Mánadís frá Eystra-Fródholti

Trevligt och vackert medelstort sto med fina rörelser och bra lynne. Hon är lite känsligare typ och passar därför inte nybörjare i nuläget men kan definitivt bli en häst för mer ovana ryttare bara hon utbildas mer.
Mánadís är importerad och har tyvärr utvecklat lindrigt eksem. Hos oss har hon behövt eksemtäcke framförallt senare på sommaren och på hösten för att inte klia sig.
Pris: 55 000 inkl. moms

Öfund frá Eystra-Fródholti

Undrandi från Tuvorna

Svenskfödd valack med ovanlig färg och mycket man. Enkel i all hantering och mycket positiv och trevlig. Inridning påbörjad maj 2024 och pris stiger i takt med att han utbildas. Trol. fyrgångare och rör sig främst i trav men har nära till tölt.
Pris: 45 000 (ej momsad)